Co zde najdete

16.09.2013 00:00

Stránky mají za cíl shromáždit a prezentovat vlastní tvorbu, publikovanou dosud na diskuzních fórech či stránkách kolegů, či dosud nepublikovanou vůbec. A tak jako jsem po návratu k modelaření získával "rozumy" od zkušenějších kolegů já (a budiž jim za to velké díky), chci se nyní podělit o výsledky své. A na Vás bude uvážit, zda se dílo povedlo či nepovedlo - i to je poučením. Protože jak praví Jára Cimrman - někdo přece musel říct: "Přátelé, tudy cesta nevede!"

Najdete zde snímky a popisy vznikajícího segmentového kolejiště, navrhovaného pro ježdění doma tak, aby umožnilo postupnou stavbu, snadné skladování a pokud možno se vyhnulo problémům nikdy nedokončených projektů. Samostatné rubriky jsou věnovány vozidlům a stavbám - vlastní tvorbě ze stavebnic a polotovarů. Stránky si nekladou za cíl být pravidelně udržovaným a detailním "deníčkem" modeláře, ale spíše prostředkem pro prezentaci vlastní tvorby, která usiluje o napodobení nedokonalé skutečnosti. Z publikovaných fotografií můžete sami posoudit, zda se dílo daří.

Dotazy, připomínky a komentáře vítám, buď přes Vzkazy zde na stránkách či přes e-mail, uvedený vlevo dole na titulní stránce.

Díky předem a věřím, že se budete rádi vracet.

 

Jiří Zlámal